Update na beslissing over heropenen ‘jeugdkampen’

Hoe moeilijk men het ons ook zoekt te maken, wij zullen klaar zijn en honderden Xtra Timers een zomer bieden waar ze Corona even inruilen voor vriendschap en voetbalbeleving.

Hieronder onze communicatie die op de fb-pagina werd gepost.

Beste Xtra Timers

Met grote verbazing stellen wij vast dat er deze week met veel brede glimlachen werd beslist dat zomerkampen kunnen doorgaan. Een beslissing die bij iedereen ontzettend veel vreugde bracht, en terecht!
Echter, men ‘vergat’ er even bij te zeggen dat zomerkampen GEEN sportkampen zijn.

M.a.w. de NIET-sportkampen krijgen een gratuit voorsprong op alle gebied: het bieden van zekerheid en duidelijkheid, inschrijvingsrecht en daarmee een onvoorstelbare concurrentievoorsprong, het kunnen aantrekken van begeleiders, …

Blijkbaar zijn de heren ministers en virologen, bij gebrek aan een nationaal adviesorgaan in onze sport- en ontspanningssector(?), een stem die hard roept om sneller bediend te worden, ons die dag even ‘vergeten’…

Xtra Time en vele anderen met ons worden nu simpelweg aan de kant gehouden. Blijkbaar kan men in dit land niet met 2 ministers aan tafel gaan om 1 gelijktijdig standpunt te brengen voor ALLE kinderen en alle organisatoren. Misschien wil elk wel zijn (politiek) moment de gloire…?

Hoe dan ook… onwetend en tastend in het donker betreft magjes en moetjes, bereiden we ons voor om te kunnen starten.
Liters handgel en sportspatschermen zijn reeds onderweg, een bubblescenario wordt uitgewerkt, aanpassingen aan het draaiboek om kans op besmetting te voorkomen, liggen klaar.
De Xtra begeleiders bieden zich vol goesting aan…

Inschrijven echter… dat kunnen en mogen we nu nog niet.

We vragen jullie dan ook om nog enkele dagen geduld. Geduld voor wie ingeschreven is en nu alles ziet opengaan rondom ons. Geduld voor wie een Xtra stage wil volgen en zich zorgen zou maken nu elders de inschrijvingen officieel wel open gaan.

Hier bij Xtra Time, nog steeds heel veel goesting en vastberadenheid en net als bij de gelukkigen onder de kamporganisaties ook hier een erg sterk plan.

Xtra Timertjes, hou nog even vol en laat jullie horen. Ook jullie verdienen die brede glimlach…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *