XTRA’S ZOMERFESTIVAL 2018: check onze INFO

START JE NIEUWE VOETBALSEIZOEN MET EEN XTRA TRAININGSSTAGE!

Beste Xtra Timers

De zomerinschrijvingen voor je favoriete stage te Melsele, Aartselaar en Olvac Edegem staan open voor iedereen! Een overzicht…

Svelta Melsele: op 13,14,16 en 17 augustus. Met warme lunch aan 135 euro.
Aartselaar: van 20-23 augustus. Met eigen lunch aan 115 euro.
Olvac Edegem: van 27-30 augustus. Met warme lunch aan 145 euro. (VOLZET)

Ga snel naar de inschrijvingspagina en ontdek vedere details!

Schrijf snel in!

Naar goede gewoonte zijn onze zomerkampen ons hoogtepunt van het jaar

  • De Xtra waterslides komen uit de kast!20170822_095904
  • Het aantal deelnemers stijgt vlotjes boven de 100 wat een ongelooflijk leuke sfeer brengt.
  • Onze deelnemers kiezen over de clubgrenzen. De mix aan spelers van zoveel verschillende clubs en de nieuwe vriendschappen zijn een leuk Xtra.
  • Onze geweldige coaches genieten samen met jullie van de laatste vakantiedagen.
  • Naast de gebruikelijke Xtra trainingstools laten we ons inspireren door het goede weer en vormen techniek en waterspelen ergens wel eens een topmix. Vernieuwen en optimaliseren zit in ons bloed!
  • We brengen ook weer nieuwe gadgets mee…
  • En… NIEUW!!!!!!! de Xtra 12+ Challenge!

Xtra Time staat voor succesbeleving en trainingen van een erg hoge kwaliteit. We willen er telkens bovenuit steken en dit nog steeds aan een aanvaardbare deelnemersprijs.

We genieten van de complimenten en de positieve feedback van spelers, ouders, organisatoren… want ook wij houden van succesbeleving. We houden ons aanbod ook beperkt: kwaliteit primeert!

Daarom stoppen we er elk jaar telkens zoveel energie en passie in. Gewoon is niet goed genoeg, overdreven en gehypet laten we graag aan ons voorbij gaan.

Onze sterkte is het uitzetten van een eigen, doordachte en unieke visie voor weekstages. Een concept op de lange termijn voor jong en oud. Wij kopiëren niet en goochelen al evenmin met onhaalbare beloftes.

We zijn bijzonder fier dat zovelen ons komen vertellen dat ze het liefst naar de Xtra stages komen. Met de wildgroei aan kampen zijn we blij dat jullie kwaliteit van kwantiteit onderscheiden en ons werk waarderen. We geloven rotsvast dat spelers bewust kiezen voor Xtra Time boven alternatieven vlakbij of meer voor de hand liggende locaties/clubs.

We hopen jullie deze zomer dan ook echt weer terug te zien!

Schrijf je snel in, want naar goede zomergewoonte gaat het soms zeer hard en moeten we ergens stoppen.

Schrijf snel in!